top of page

BRYLLUPSFOTOGRAF

Bryllupsfotografering er for mig en af de skønneste dage. Alt er bare ekstra smukt og romantisk denne dag, og fx en heldags bryllupsreportage giver mulighed for rigtig mange fede vinkler, som gør billederne ekstra romantiske og giver brudeparret og gæsterne mange smukke minder fra en fantastisk dag. Ved et bryllup skal alt helst klappe og være perfekt. Jeg har mange års erfaring med bryllupsfotografering og mange glade brudepar har været foran mit kamera. 

 

Hos mig kan I vælge præcis hvor længe I ønsker, at jeg skal være med. Jeg er meget fleksibel i forhold til jeres planlægning, så vi sørger for, at jeres dag forløber så godt for jer som muligt, samtidig med at jeg fanger dagens og eventuelt aftenens største øjeblikke. Hvis I ønsker det, tager jeg også parbilleder af gæsterne og gruppebilleder af brudeparret med nærmeste familie og/eller et samlet billede med brudepar og alle gæsterne.

Jeg fotograferer stort set alt i bryllupper. Det kan være den helt store pakke, hvor jeg følger jer hele dagen - lige fra brudens håropsætning om formiddagen til brudevalsen. Det kan også være, at I kun ønsker romantiske billeder i naturen og reportage fra kirken. Eller det kan være billeder ved et rådhusbryllup, en borgerlig vielse eller bryllup i naturen/på location.

 

Kontakt mig med jeres ideer og/eller jeres program, så finder vi den perfekte løsning i forhold til jeres ønsker og jeres budget.

PARKER, SLOTTE OG HERREGÅRDE

Jeg fotograferer overalt på Sjælland (og Fyn) og er glad for at komme både nye og kendte steder. Jeg har tidligere fotograferet bl.a. følgende steder:

Frederiksberg, Bregentved, Gisselfeld gods, Skjoldenæsholm Hotel, Sørup Herregård, Vallø Slot, Esrom Kloster, Kokkedal Slot, Sophienholm Slot, Glostrup Park Hotel, Restaurant Herthadalen, Hotel Prindsen, Roskilde, Lejre, Himmelev, Lyngby, København, Greve, Karlslunde, Køge, Faxe, Haslev, Helsingør, Hornbæk, Vanløse, Skibby, Kobæk Strand og mange andre steder.

 

Ring til mig med hvor I skal giftes, så finder vi sammen et smukt sted, hvor vi kan fotografere.

HVAD KOSTER EN BRYLLUPSFOTOGRAF?

Når det drejer sig om brylluppet, er det en god ide at hyre en professionel fotograf, som ved hvilke vinkler der gør sig bedst, og ved hvad man skal være opmærksom på i forhold til bryllupsfotografering. En bryllupsfotografering hos mig starter på 2.900 kr (hverdagsbryllup), og varierer alt efter hvornår I skal giftes, og hvor længe I ønsker jeg skal fotografere.

bottom of page