PRISER - ERHVERVSFOTO

 

Priseksempler:

Erhvervspakke – basis

 

2 timers erhvervsfoto på virksomheden – egnet til fx mindre virksomheder eller opfølgende fotos. Kan være fx portræt af indehaver/direktør, billeder af virksomhedens lokaler, detaljefotos, arbejdssituationer, gruppebillede af medarbejderne eller et par personaleportrætter. 

 

I vælger de 10 bedste billeder, som jeg redigerer til brug på hjemmeside og sociale medier.

Pris 3800 kr. + moms

Erhvervspakke – mellem

4 timers fotografering i jeres virksomhed – egnet hvis I som mindre virksomhed ønsker en grundigere fotografering. Kan være fx portræt af indehaver/direktør, billeder af virksomhedens lokaler, detaljer, arbejdssituationer, et samlet billede af medarbejderne eller op til 10 personaleportrætter.

 

I vælger de 20 bedste billeder, som jeg redigerer til netbrug fx til hjemmeside og sociale medier.

 

Pris 5.900 kr. + moms

Priserne er ekskl.  kørsel. Tillæg pr. km 3,70 kr.

Vi aftaler på forhånd hvilke billeder I ønsker og har brug for, og efterfølgende får I tilsendt et link til billederne som I kan vælge ud fra.

Personaleportrætter - klassiske eller ved arbejdsbordet

 

Jeg kommer ud til virksomheden og tager portræt af personalet til fx til hjemmeside og sociale medier.

Portrætterne kan fx være med hvid/ensartet baggrund taget med mit "mobile atelier", eller det kan være billeder af medarbejderne ved deres skærm eller i arbejde et andet sted i virksomheden.

 

Jeg sørger for at billederne så vidt muligt matcher hjemmesidens eksisterende stil, eller vi aftaler hvordan udtrykket skal være, så det svarer til den visuelle identitet, I ønsker virksomheden skal udstråle.

Startpris 1000 kr. + moms

+ 350 kr. pr. portræt op til 10 portrætter, herefter 300 kr. pr. portræt + moms.

Ved opfølgende fotos af personale er startprisen 500 kr + prisen pr portræt + moms.

Billederne leveres til netbrug. Ønskes samme billede i både farve (eller speciel tone) og sort hvid er der et tillæg på 100 kr / ekstra version af samme billede. Ønskes en version til print - spørg om pris.

Ovenstående priser er ekskl. kørsel. Tillæg pr. km 3,70 kr.

Vi aftaler på forhånd hvilke billeder I ønsker, og efterfølgende får I tilsendt et link til billederne, som I kan vælge ud fra.

Erhvervspakke tilpasset

Er jeres ønsker til erhvervsfoto anderledes end eksemplerne ovenfor, så kontakt mig, så finder vi en løsning, der passer præcis til jeres behov.