ROMANTISKE BRYLLUPSBILLEDER MED BRUDEPARRET I FOKUS  

Romantiske bryllupsbilleder i naturen - ca 1 1/2 time.

I får alle billedfiler, udvælger de bedste 40 som bliver redigeret flot.

 

 

PRIS     5.500 kr

KIRKE OG ROMANTISKE BRYLLUPSBILLEDER

Jeg kommer til kirken lidt før vielsen og fotograferer stemningen før brylluppet, selve vielsen (hvis det er tilladt), når I kommer ud af kirken og hilser på gæsterne, riskast mv.

 

Bagefter tager vi ud til et smukt sted i naturen og tager romantiske bryllupsbilleder ca. 1-2 timer (i alt ca. 2-3 timer).

I får alle billedfiler, og udvælger de bedste 80, som bliver redigeret flot.

 

      

PRIS     7.900 kr

KIRKE, ROMANTIK & RECEPTION  

Jeg kommer til kirken lidt før vielsen og fotograferer stemningen, vielsen (hvis det er tilladt), når I kommer ud af kirken og hilser på gæsterne, riskast mv. 

 

Bagefter tager vi ud til et smukt sted i naturen og tager romantiske bryllupsbilleder ca. 1-2 timer, jeg tager med jer til receptionen og fotograferer stemningen, udskæring af bryllupskage mv. (i alt ca 4-5 timer).

Her er også mulighed for at tage familiebilleder med den nærmeste familie, totalbillede med alle gæster (kongebillede), borddækning og velkomstdrink. 

 

I får alle billedfiler, udvælger de bedste 150, som bliver redigeret flot.     

     

PRIS     9.900 kr

FRISØR, KIRKE, ROMANTIK & RECEPTION

Jeg følger bruden fra håropsætningen om morgenen og fotograferer stemningen og de mange detaljer, mens hun gør sig klar til den store dag.

 

Herefter tager jeg til kirken lidt før vielsen og fotograferer stemningen, vielsen, når I kommer ud af kirken, gæsterne, riskast mv. 

 

Bagefter tager vi ud til et smukt sted i naturen og tager romantiske bryllupsbilleder ca. 1-2 timer, jeg tager med jer til receptionen og fotograferer stemningen, udskæring af bryllupskage mv (i alt ca 5-7 timer).

Her er også mulighed for at tage familiebilleder, totalbillede med alle gæster (kongebillede), borddækning, velkomstdrink mv. 

I får alle billedfiler, udvælger de bedste 180, som bliver redigeret flot.

PRIS     10.900 kr

Charlotte&Carsten-00058.jpg

KIRKE, ROMANTIK, RECEPTION, MIDDAG & BRUDEVALS  - HELE DAGEN

Jeg kommer til kirken lidt før vielsen og fotograferer stemningen, selve vielsen (hvis det er tilladt), udenfor kirken, når I hilser på gæsterne, riskast mv.

Bagefter tager vi ud i naturen og tager romantiske bryllupsbilleder ca 1-2 timer, og jeg tager med jer til receptionen og fotograferer stemningen samt evt. udskæring af bryllupskage, champagne mv.

Her er også mulighed for familiebilleder, kongebillede (totalbillede med alle gæster), parbilleder af gæsterne samt romantiske bryllupsbilleder i solnedgangen.  

Ved heldagsfotografering fotograferer jeg det hele, jer, gæsterne, detaljer, indslag i løbet af aftenen, stemningen og de smukkeste øjeblikke til og med brudevalsen (senest kl. 24 - dvs i alt ca 9-12 timer)

I får alle billedfiler, udvælger de bedste 250, som bliver redigeret flot.

         

PRIS     16.900 kr

FRA HÅROPSÆTNING TIL BRUDEVALS - HELEDAGSFOTOGRAFERING

Jeg tager med bruden til frisøren om morgenen og følger klargørelsen til den store dag. Herefter ankommer jeg til kirken lidt før vielsen og fotograferer stemningen samt selve vielsen, og når I kommer ud af kirken.

 

Bagefter tager vi ud til et smukt sted i naturen og tager romantiske bryllupsbilleder ca 1-2 timer. Jeg tager med jer til receptionen og fotograferer stemningen samt udskæring af bryllupskagen.

 

Her er også mulighed for familiebilleder med den nærmeste familie, totalbillede med alle gæster (kongebillede), parbilleder af gæsterne samt romantiske bryllupsbilleder i solnedgangen. 

 

Ved heldagsfotografering fotograferer jeg det hele, jer, gæsterne, detaljer, indslag i løbet af aftenen, stemningen og de smukkeste øjeblikke til og med brudevalsen (senest kl. 24 - dvs i alt ca 10-14 timer).

 

I får alle billedfiler, udvælger de bedste ca. 300, som bliver redigeret flot.

 

PRIS     17.900 kr

RÅDHUSBRYLLUP
BORGERLIG VIELSE 
BRYLLUP I NATUREN /
PÅ LOKATION

Ser jeres bryllupsplaner helt anderledes ud end ovenfor? 

Så kontakt mig alligevel med hvor og hvornår, så finder vi en god pris på det I ønsker.

 

Prisen for reportagebilleder ved rådhusbryllup eller borgerlig vielse starter på 2.900 kr. og varierer alt efter hvor, hvornår og hvor mange billeder, I ønsker.

         

PRIS FRA      2.900 kr

BRYLLUPSFOTOGRAFERING -

MERE INFO

Ovenstående pakker kan skræddersys, så de passer netop til jeres dag og jeres ønsker om flotte bryllupsbilleder.

Inden I booker datoen for brylluppet hos mig, holder vi et møde (evt pr telefon), hvor vi aftaler, hvordan bryllupsfotograferingen skal foregå. I får en ordrebekræftelse med alt det vi aftaler, så I har ro på og kan nyde jeres store dag. 

I er altid velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker at høre mere om bryllupsfotografering.

 

 

KILOMETERTILLÆG

Der kan komme kilometertillæg ved kørsel over lange afstande. Dette aftales ved bookning af bryllupspakken, så I kender den endelige pris for fotograferingen på forhånd.

ONLINE GALLERI

Ved alle pakkerne får I et online galleri med de udvalgte billeder, så I kan dele dem med familie, gæster, venner osv.

BRYLLUPSPRODUKTER

Smukke bryllupsalbum og/eller æsker med galleriprint er en god måde at bevare minderne fra den store dag.

 

Se priser og eksempler på bryllupsalbum og galleriæsker her:

 
 
 
PRINT & FORSTØRRELSER 

Print, forstørrelser, rammer, alu-dibon print mv kan bestilles efterfølgende.