Privatlivspolitik

 

I det følgende kan du læse CHARLOTTE THAYSEN Fotografi & Journalistiks politik for behandling af personoplysninger.

 

Dataansvarlig

CHARLOTTE THAYSEN Fotografi & Journalistik, Præstegårdsvej 15A, 4690 Haslev. Tlf: 5374 7633. E -mail: foto@charlottethaysen.dk. CVR 31718120.

 

Generelt:

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du udfylder en kontaktformular på min hjemmeside, henvender dig til mig på e-mail, telefon, sociale medier eller tilmelder dig mit nyhedsbrev, gemmer jeg dine personoplysninger.

CHARLOTTE THAYSEN Fotografi & Journalistik begrænser de persondata, der gemmes og behandles om dig til det nødvendige og sikrer, at der ikke behandles eller opbevares unødige persondata.

Indsamling

Jeg indsamler og behandler kun de oplysninger, der er nødvendige for forespørgslen eller ordren, nemlig navn, telefonnummer og e-mailadresse.

Desuden indsamles oplysninger, der kontraktligt er nødvendige for at kunne udføre ydelser (fx dato og tidspunkt for fotografering).

Hvis du henvender dig til mig på mail, gemmer jeg dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for evt. senere at kunne dokumentere korrespondancen.

Formål

Jeg indsamler dine personoplysninger for at kunne give dig et tilbud og udføre opgaven på fotografering eller journalistik, samt for at kunne fakturere og fremsende dine billeder eller tekster.

 

Kun hvis du samtykker til det, vil du modtage nyhedsbreve fra CHARLOTTE THAYSEN Fotografi & Journalistik. Hvis du senere ikke ønsker at modtage nyhedsbreve, skal du blot skrive det til mig, så vil du blive slettet fra listen igen.

 

Dine personoplysningerne videresælges eller videregives ikke, og du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger.

 

Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

De fortrolige data du afgiver, og som er nødvendige for at kunne udføre opgaven, opbevares fortroligt og sikkert.

De oplysninger som virksomheden skal opbevare efter bogføringsloven, opbevares i løbende kalenderår plus 5 år.

 

Opbevaring af billeder

Jeg opbevarer de billeder, I udvælger, i minimum 1 år. Derudover vil billederne ligge online (beskyttet af link og kode), så I selv kan downloade de udvalgte/købte billederne, når det passer jer. Jeg bestræber mig på at opbevare billederne, så længe teknologien tillader det. For en sikkerheds skyld, bedes I også selv opbevare kopi af jeres billeder, gerne på flere medier. Får I brug for at få genfremsendt billederne, er I altid velkommen til at kontakte mig. Hvis det er flere år efter fotograferingen, kan der være et mindre gebyr for genfremsendelse af billeder.

 

Ønsker I ikke, at jeg opbevarer jeres billeder, bedes I meddele mig det på e-mail. Jeg vil så bekræfte, når jeg har slettet filerne.

 

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Indsigt i egne data

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: foto@charlottethaysen.dk.

 

Klageret

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.