top of page

FOTOGRAF TIL KONFIRMATION   -   Portræt af konfirmanden​

De unge menneskers store dag! Netop denne dag har de set frem til længe, og der er gjort ekstra meget ud af tøj og hår. Derfor er det oplagt at tage smukke portrætter netop denne dag, hvis er tid mellem kirken og festen.

 

Og når alle alligevel er til stede i det flotteste tøj, er det oplagt at tage søskende/familiebilleder og eventuelt udvide fotograferingen til receptionen og fest. Hvis jeg er med den første time af festen, når jeg som regel billeder af alle gæsterne, borddækning, bordplan, sangskjulere osv, så I har de vigtigste minder fra konfirmationen. 

 

Hvis der ikke er tid på selve dagen, finder vi et tidspunkt tæt på konfirmationsdagen. Så har vi mulighed for at planlægge i forhold til vejret og location. 

PRISER KONFIRMATION

Ønsker man de bedste billeder, er det en god ide at hyre en professionel fotograf, som ved hvilke vinkler der gør sig bedst, og hvad man skal være opmærksom på.

En halv times portrætfotografering af konfirmanden på en hverdag koster fra 1250,- kr.

Portrætfoto på dagen er lidt anderledes - her starter priserne på 2900,- kr

Kontakt mig med jeres ønsker og jeres program til konfirmationen, og hvor længe I ønsker at jeg skal være med, så finder vi den bedste løsning.

Se mere om mine priser HER

PARKER, SLOTTE, KIRKER OG HERREGÅRDE

 

Jeg fotograferer overalt på Sjælland og er glad for at komme både nye og kendte steder. Jeg har tidligere fotograferet bl.a. følgende steder:

Frederiksberg, Bregentved, Gisselfeld, Villa Gallina, Skjoldnæsholm, Sørup Herregård, Vallø Slot, Kokkedal Slot, Esrom Kloster, Roskilde, Lejre, Himmelev, Marienlyst, Sophienholm Slot, Lyngby, Sorø, København, Greve, Karlslunde, Køge, Faxe, Haslev, Helsingør, Hornbæk, Vanløse, Glostrup, Skibby og mange andre steder... 

bottom of page