top of page

FOTOGRAF TIL KONFIRMATION   -   Portræt af konfirmanden​

De unge menneskers store dag! Netop denne dag har de set frem til længe, og der er gjort ekstra meget ud af tøj og hår. Derfor er det oplagt at tage smukke portrætter netop denne dag, hvis er tid mellem kirken og festen.

 

Og når alle alligevel er til stede i det flotteste tøj, er det oplagt at tage søskende/familiebilleder og eventuelt udvide fotograferingen til receptionen og fest. Hvis jeg er med den første time af festen, når jeg som regel billeder af alle gæsterne, borddækning, bordplan, sangskjulere osv, så I har de vigtigste minder fra konfirmationen. 

 

Hvis der ikke er tid på selve dagen, finder vi et tidspunkt tæt på konfirmationsdagen. Så har vi mulighed for at planlægge i forhold til vejret og location. 

PRISER

Ønsker man de bedste billeder, er det en god ide at hyre en professionel fotograf, som ved hvilke vinkler der gør sig bedst, og hvad man skal være opmærksom på.

Hos mig koster den første times portrætfotografering på dagen fra 1495 kr. Se mere HER

Kontakt mig med jeres ideer og/eller jeres program, så finder vi den perfekte løsning i forhold til jeres ønsker.

PARKER, SLOTTE, KIRKER OG HERREGÅRDE

 

Jeg fotograferer overalt på Sjælland (og Fyn) og er glad for at komme både nye og kendte steder. Jeg har tidligere fotograferet bl.a. følgende steder:

Frederiksberg, Bregentved, Gisselfeld, Villa Gallina, Skjoldnæsholm, Sørup Herregård, Vallø Slot, Kokkedal Slot, Esrom Kloster, Roskilde, Lejre, Himmelev, Marienlyst, Sophienholm Slot, Lyngby, Sorø, København, Greve, Karlslunde, Køge, Faxe, Haslev, Helsingør, Hornbæk, Vanløse, Glostrup, Skibby og mange andre steder... 

bottom of page