top of page
Charlotte profilfoto BW_redigerede.jpg

Om mig

Jeg er fotograf med 20 års erfaring i portræt- og reportagefotografering. Som fotograferende journalist har jeg 9 års erfaring fra mediebranchen.

Jeg er passioneret omkring mit produkt og lægger stor vægt på indlevelse, både i fotografi og artikler. De fleste føler sig trygge i mit selskab, det giver mig mulighed for at komme tæt på personen, jeg portrætterer, så billeder og tekster bliver interessante. Jeg gør mig altid umage for, at den portrætterede præsenterer sig bedst muligt.

I årenes løb har jeg taget en hel del kurser i fotografi og journalistik, og jeg er altid på en rejse til at blive endnu bedre. 

I 2018 tog jeg diplomkurset The Documentary Photography Project, som bl.a. World Press Photo stod bag. Efterfølgende var det kurset "Mit store fotoprojekt", som udmundede i hele 3 udstillinger sammen med 12 andre fotografer. Derudover er det blevet til en del kortere specialiserede kurser i portræt, lyslægning og journalistik.

Oprindelig er jeg uddannet korrespondent i engelsk og fransk, og taler derudover italiensk, tysk, svensk, norsk og forstår spansk. Så er opgaven international, er det også mig du skal kontakte.

Charlotte Thaysen Fotografi & Journalistik
C. F. Richs Vej 99A, 2. th
2000 Frederiksberg
Tlf: 5374 7633
E-mail: foto@charlottethaysen.dk

bottom of page